27 Club Halloween

31 - 10 - 2014
Rotown, Rotterdam

Vrijdag 31 oktober vieren we twee dingen: Rotown bestaat 27 jaar en het is Halloween. Dat gecombineerd kan natuurlijk maar één ding betekenen: dansen tot je erbij neervalt in 27 Club stijl.

Ja, je moet verkleed!
Je mag natuurlijk verkleed gaan als Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison of een van de andere 27 Clubleden, maar een beetje meer creativiteit wordt gewaardeerd. Wil je bijvoorbeeld komen als de agent die het verkeer bij de begrafenis van Amy Winehouse regelde? Prima! Of als de dokter die de rigor mortis van Jimi Hendrix vaststelde? Ook goed! Al kom je als de tuinman van Brian Jones, wij vinden alles best zolang je maar verkleed bent.

Ja, er valt wat te winnen!
Degene met de beste outfit – of met het beste verhaal erbij – gaat keihard in de prijzen vallen. Die persoon mag namelijk de hele maand november gratis met een vriend of vriendin naar elke Rotownshow, inclusief de concerten op locatie. Dat is toch de moeite van een gek pruikje wel waard.

Nee, dat is niet alles!
Om de avond een smaakvol tintje te geven, kun je als stervende rockster op de foto. Of je nu graag het leven uit wil stappen in een badkuip, met een spuit in je arm, of met de loop van een jachtgeweer in je mond, wij regelen het voor je.

Ja, er is NOG meer!
Speciaal voor deze Halloween Nacht wordt overgevlogen: de legendarische Dead Elvis & His One Man Grave. (Elvis was natuurlijk al wat ouder toen hij overleed, maar hij heeft wel precies 27 noteringen in de Nederlandse top 40 gehad. Wat ons betreft maakt hem dat een perfect 27 Clublid…)