35 & Still Alive

18 - 05 - 2019
Rotown, Rotterdam

35 & Still Alive is de enige leeftijdsneutrale dansavond met 100% dansgarantie. Voor iedereen die te veel van dansen houdt om er pas rond middernacht mee te beginnen. 35 & Still Alive begint namelijk al om 21.00 uur met de beste plaatjes van toen en nu. Verwacht geen uitgekauwde dance classics-avond; het blijft tenslotte Rotown, dus je hoort de leukste dansliedjes uit alle decennia voorbijkomen. Heb je genoeg energie, dan mag je van ons natuurlijk ook gewoon door blijven dansen tot sluitingstijd, want de dj’s draaien tot 4 uur. Met extra veel extra’s zoals DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ’s, The Forever 27 Club, naamstickers die gratis shotjes opleveren, een eetbare verrassing, leuke dingen op het podium en nog veel meer.

DJ-collectief Dave Grohl & the Topless DJ’s
Dit collectief stond al eerder op festival als Down The Rabbit Hole, Solar Weekend, Dauwpop, Paaspop en Motel Mozaique Festival. Het collectief is niet eenkennig en heeft een hekel aan hokjes- en blokjesdenken, dus je kunt alles verwachten. Ze draaien van hot naar her en van de hak op de tak door alle genres en decennia, met als rode draad dat alle nummers zeer geschikt zijn om op te dansen. U vraagt niks, zij draaien!

The Forever 27 Club
“Wij draaien ze allemaal en helemaal”
DJ’s Tom en Quin van The Forever 27 Club krjigen overal en altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Zij voelen zich overal thuis en voelen precies aan welke muziek geschikt is. Ze houden van alle soorten muziek én draaien alle soorten muziek en bovendien zijn ze gek op verzoekplaten.