Rotown Nights All Nighter

07 - 09 - 2019
Rotown, Rotterdam

Ontdek op één avond de meest geliefde dansavonden van Rotown! Elk uur een nieuw concept, elk uur 100% dansgaratie! Vier dansavonden voor €4, of voor gratis met je studentenpas. Weet je meteen wat je de rest van het jaar met je zaterdagavond moet doen!

  • Rotown’s Related Artists: bij het eerste gedeelte van het feest gaan we aan de hand van één nummer op een verkenningstocht langs de beste en slechtste gerelateerde artiesten, en de daar weer aan gerelateerde artiesten. Rotown’s Related Artists kun je dit najaar elke vrijdagavond bezoeken.
  • Not Another Indie Disco: tijdens Not Another Indie Disco brengen de dj’s een ode aan indie en alle verwante subgenres. Verwacht oude én nieuwe indie in de breedste zin van het woord. Not Another Indie Disco is een keer per maand te vinden op zaterdag in Rotown.
  • 80’s & 90’s Alternative: speciaal voor de gitaar minnende 80’s en 90’s liefhebber, 80s & 90s Alternative! Ook dit feestje is elke maand in Rotown te vinden.
  • Welcome to the Guilty Pleasure Dome: we eindigen vanavond met liedjes die je normaal niet durft aan te vragen, maar vanavond tijdens Welcome to the Guilty Pleasure Dome mag alles. Vaker schaamteloos uit je dak gaan? Welcome to the Guilty Pleasure Dome is ook maandelijks in Rotown te vinden.